laten zien

Matras Den Haag

Bij Buth Bedden in Den Haag heeft u een ruime keus in matrassen en bijbehorende artikelen zoals dekbedden, overtreksets en Texeler-onderdekens. Aangezien er matrassen van verschillende materialen bestaan is het belangrijk hierover goed geïnformeerd te worden.

Elk materiaal heeft immers zijn eigen specifieke kenmerken. Wilt u geadviseerd worden over het, voor u, beste matras? Den Haag is de plaats waar wij gevestigd zijn.

Top matrassen: Den Haag is waar u moet zijn

Brengt u eens een bezoekje aan onze slaapkamerspeciaalzaak. 500 m2 vol kwaliteitsbedden en matrassen in Den Haag. U vindt ons in hartje centrum, nabij de Bijenkorf. Een leuke tip voor een dagje weg: de combinatie van de aankoop van uw nieuwe matras en Den Haag.

Drukverlagende Matrassen

Drukpunten op kwetsbare plaatsen zoals schouders, heupen en knieën worden ontlast , spieren kunnen daardoor ontspannen en doorbloeding wordt gestimuleerd.

Optimale vorming naar de contouren van het lichaam.De soft & fresh tijk heeft een antibacteriële werking, dit bied bescherming tegen de huisstofmijt, schadelijke bacteriën en schimmelgroei. De tijk is afritsbaar en kan gewassen worden op 60 graden. 10 jaar garantie en 90 dagen omruilgarantie.

Matrassen
Copyright Buth Bedden 2018 - Alle rechten voorbehouden