laten zien

Dekbedden Den Haag

Wij hebben voor u een grote collectie dekbedden en kussens op voorraad. Van eendendons tot synthetisch en anti-allergisch. Wij kunnen u een advies op maat geven over de juiste dekbedden. Den Haag is de stad waar u ons kunt vinden.

Goed advies is belangrijk!

Vele factoren bepalen samen het slaapcomfort van een dekbed. Zo komt u dus voor een aantal keuzes te staan, want comfort is een individuele aangelegenheid. Ten eerste de vulling die kan bestaan uit dons, synthetisch en wol. Ten tweede de tijk, die dicht genoeg moet zijn om de vulling binnen te houden en voldoende moet ademen. Ten derde de afmeting. Het dekbed moet groot genoeg zijn, zodat hij goed om je heen valt. Ten vierde het vulgewicht. De ene persoon houdt van een zwaar dekbed, een ander van een zeer licht. De dekbedden bij ons in Den Haag voldoen aan alle bovenstaande eisen. De merken die wij verkopen zijn: Auping – Ducky Dons - Texeler

Verder zijn onze dekbedden onderverdeeld in warmteklassen van wk 1 voor een koude kamer tot wk 4 voor zomerse warme nachten. Breng een bezoek aan onze speciaalzaak voor uitgebreid advies over de beste dekbedden van Den Haag.

Copyright Buth Bedden 2018 - Alle rechten voorbehouden